امروز می خواهم چند روش به همراه مسئله برای محاسبه ی انسولین برای کربوهیدرات  غذا را به شما آموزش دهم روش های بسیاری برای محاسبه ی این ضریب وجود دارد 
-قانون 5.7
قانون 500
-استفاده از وزن (قانون850)
استفاده از تجربه
ضریب I:C یا ICR به شما میزان کربوهیدراتی را که باید به ازای یک واحد انسولین مصرف نمایید را می گوید اگر عدد به دست آمده را بر 15 تقسیم کنید میزان سهم مصرفی کربوهیدرات به ازای یک واحد انسولین بدست خواهد آمد

1-قانون 5.7
قانون5.7
این روش به این صورت هست که وزن خود را برحسب کیلوگرم در 5.7 ضرب کرده و بر کل مجموع انسولین سریع اثر و انسولین طولانی اثر که تزریق می کنید تقسیم می نمایید

2-قانون 450-500
450-500
در این روش عدد 450 یا 500 را باید بر میانگین کل انسولین تزریقی روزانه تقسیم کنید ضریب کرب فکتور محاسبه گردد

اشکال:
اشکال این روش این است که شما اگر ای وان سی مطلوب و به کنترل خوبی نرسید باشید نتیجه  مناسبی نخواهید گرفت


3-قانون 850
در این روش عدد 850 را بر وزن خود برحسب کیلوگرم تقسیم می نمایید 
  
850
اشکال:
یکسان گرفتن افراد با وزن های یکسان از اشکالات این روش هست ، مثلا فرد ورزشکار 60 کیلویی با فرد معمولی 60 کیلویی یکسان هست

متد وزن
جدول بالا شامل یکسری از وزن ها می باشد که بصوزرت تقربی می توانید نسبت کربوهیدرات به انسولین را از روش 850 با کمک جدول بالا بیابید البته برای استفاده ی دقیق تر این روش فرمول مربوطه ذکر گردیده است




4-استفاده از تجربه
متد تجربه

این روش به این صورت هست که هر روز قند قبل غذا و بعد غذا و نسبت کربوهیدرات به انسولین خودرا یادداشت می کنید و طی یک تا دوهفته وقتی به کنترل رسیدید ، روز هایی که قند های خوبی داشته اید را میانگین نسبت کربوهیدرات به انسولینتان را حساب می کنید 
*لازم به ذکر هست این روش نسبت به سه روش پیشین بسار دقیق تر و قابل اعتماد هست اما زمان بر و علاوه بر آن باید به قند ثابت و کنترل شده ای مثلا زیر 180 یا 160 برسید و افت قند هم نداشته باشد


منابع :
کتاب  Think like a pancreas نوشته Gary scheiner